آموزش و نکات مهم

آموزش حذف User بدون Deactive کردن در PS4

چرا ابتدا Deactive نکنیم؟

مسلماً این که ابتدا اکانت مورد نظر را دی اکتیو کنید نیز خوب است. اما در برخی شرایط ممکن است کاربران رمز اکانت مورد نظر خود را فراموش کرده و یا به هر طریقی از دست داده باشند. همانطور که اطلاع دارید کنسول پلی استیشن 4 تا 16 عدد کاربر (User) را در خود جای می دهد و برای اضافه کردن یک User جدید، باید یکی از User های قبلی را حذف کرد. در نتیجه نمی توان بیشتر از 16 کاربر یا User بر روی کنسول پلی استیشن 4 ساخت. از این رو ممکن است یک کاربر بخواهد با حذف یک User قبلی، User جدیدی به کنسول خود اضافه کند اما رمز اکانت User قبلی را فراموش کرده باشد. با این آموزش می تواند این عمل را انجام دهد.

مشکلی برای کنسول رخ می دهد؟

این عمل هیچ مرحله غیر قانونی ای را در بر نخواهد داشت. تنها کافی است چند گزینه که در ادامه آموزش ذکر خواهد شد را انتخاب کنید تا بدون دی اکتیو کردن یک اکانت، بتوانید آن را از روی کنسول حذف کنید.

باز هم میشود از بازیهای آن اکانت استفاده کرد؟

برای استفاده از بازیهای اکانت مورد نظر، باید آن اکانت بر روی کنسول قرار گیرد. بنابراین با انجام اینکار بازیهای اکانت حذف شده نیز قفل میشوند.

مراحل انجام این کار چگونه است؟

  1. از محیط اصلی کنسول، به بخش تنظیمات (Settings) بروید.
  2. گزینه Login Settings را انتخاب و سپس Delete User را انتخاب کنید.
  3. کاربر (User) مورد نظر خود را انتخاب کنید.
  4. گزینه Delete را انتخاب کنید.
  5. در پیام دی اکتیو، گزینه No را انتخاب کنید.
  6. سپس گزینه Yes را در تائید حذف اکانت انتخاب کنید.
  7. اکانت مورد نظر با موفقیت بدون دی اکتیو شدن، حذف شد.

چرا کنسول هشدار می دهد که ابتدا Deactive کنیم؟

کنسول بعد از اینکه مرحله 4 را انجام می دهید و وارد مرحله 5 میشوید، به شما هشدار می دهد که “بهتر است قبل از حذف یک User ابتدا اکانت را از روی آن Deactive کنید”. دلیل هشدار کنسول این است که شما تنها یک بار می توانید یک اکانت را بر روی کنسول پلی استیشن 4 اکتیو (Activate) کنید و برای اینکه دوباره آن را بر روی کنسول دیگری کتیو کنید ابتدا باید از طریق کنسول قبل و یا وبسایت سونی اکانت را دی اکتیو کنید. اگر از سایت سونی یک اکانت را Deactivate All کنید، اکانت از روی تمامی دستگاه های اکتیو شده دی اکتیو خواهد شد و تا شش ماه نیز قابلیت Deactivate All از طریق وبسایت سونی غیرفعال خواهد ماند. بنابراین نتیجه میگیریم این هشدار هیچ ارتباطی با کنسول و سایر اکانت های کنسول ندارد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *